PowerMate 机动爬楼梯手推车

PowerMate® sikkerhedsflyttesystem.

L P International Inc. og dets PowerMate® håndvogne tilbyder en mere sikker måde at flytte store, uhåndterbare læs. En PowerMate® motoriseret trappehåndvogn er en tohjulet sækkevogn med indbygget, batteridrevet løftemekanisme. Det motoriserede løfteapparat giver operatøren kontrol med trykknapper til at løfte læs op og ned ad trapper, på og af varevogne og ind og ud af bygninger. PowerMate® er fire maskiner i én. Det er en trappeløfter, en bærbar varevognsrampe, der også kan udligne niveauforskel til læsseplatforme, samt en afbalanceret vogn, der er designet til at gøre flytning af tunge, uhåndterbare læs enkelt, sikkert og effektivt.

PowerMate's® motoriserede trappeløftehåndvogn gør 100 % af løftningen, hvilket så godt som fjerner risikoen for rygskader, mens den samtidig reducerer anstrengelserne ved at flytte tunge, uhåndterbare læs med mere end 50 %! Med en lastkapacitet på op til 675 kg (1500 pund) kan PowerMate® trappeløftere anvendes til at flytte ting såsom varmtvandsbeholdere, dampkedeler, ovne, gascylindere, hårde hvidevarer, kontormøbler, sanitets- og varmeudstyr, restaurantudstyr, salgsautomater og meget mere. Ting, der normalt kræver 2- eller 3-mandshold til at flytte dem, kan gøres af en enkelt mand ved at anvende vores håndvogn.

Motoriseret sækkevognPowerMate's® ramper er den perfekte pendant til vores andre maskiner, eller den kan anvendes alene. Den er ideel til at flytte læs på op til 225 kg (500 pund) på og af køretøjer, inklusive; fastkasselastbiler, store varevogne og sprintere. De indvendige ramper har et meget lille omfang og virker gennem køretøjernes elektriske system.

PowerMate's® motoriserede trappeløftere og ramper vil spare dig penge, spare dig for rygskader og spare dyrbar tid. PowerMate's® sikkerhedsflyttesystemer - - den fornuftige, rentable måde at flytte dine produkter sikkert på.

Besøg vores hjemmeside for at få mere information om vores motoriserede trappeløftere. Når du kommer til hjemmesiden, vil alt indhold være på engelsk. Desuden skal al korrespondence også være på engelsk.

Klik her for at indtaste vores hjemmeside

To learn more about the PowerMate® Safety Moving Systems, the worlds #1 motorized electric stairclimbing HandTrucks, please fill in this form.


请提供你的个人资料……

*   (required fields)

通过向我们提供您的信息,您授权我们定期与您联系并提供 PowerMate 产品的最新动态。您可以随时取消订阅。我们不会与他人共享您的信息。有关详情,请参阅我们的《隐私 —— 使用条款》感谢您对 PowerMate 的关注。

分享:

访问并关注: