PowerMate 机动爬楼梯手推车

PowerMate® Turvallinen muuttojärjestelmä.

L P International Inc. ja sen PowerMate®:n käsikuormaajat tarjoavat turvallisempaa tapaa siirtää suuria, hankalia kuormia. PowerMate® Moottoroitu rappukiipeilijäton kaksipyöräinen rullakärry, jolla on sisäänrakennettu, akkutoiminen, nostomekanismi. Moottoroitu hissi luovuttaa operaattorin painonapin hallinnan tehokuormiin ylös & portaita pitkin, toimitusajoneuvojen lastaus & purku rakennusten sisällä &  ulkopuolella. PowerMate® on neljä konetta kaikki yhdessä. Se on porraskiipijä, kannettava takaluukkuhissi, lastauslaituri tasaaja, ja hyvin tasapainotettu rullakärry tekemään yksinkertaiseksi, turvalliseksi ja tehokkaaksi raskaiden ja hankalien kuormien siirtämisen.

PowerMate® Moottoroidut rappukiipeilijät tekevät 100 % nostosta, käytännössä eliminoiden selkävammojen riskin vähentäen ponnisteluja siirtää raskaita, hankalia kuormia yli 50 prosentilla! 700 kg kuormituskyvyn kanssa , PowerMate®  rappukiipeilijät-kuormaajia käytetään siirtämään turvallisesti esineitä, kuten lämminvesivaraajia, höyrykattiloita, tulipesiä, kaasusylintereitä, kodinkonelaitteita, toimistokalusteita, putkisto & lämmityslaitteita, ravintolalaitteita, myyntiautomaatteja, ja paljon enemmän. Esineet, jotka avanomaisesti vaativat 2 tai 3 miehen muuttomiehistöä, voidaan tehdä yhden miehen toimesta käyttäen meidän käsikuormaajamme.

rappukiipeileivä käsikuormaajaPowerMate® Liftgates on täydellinen lisäys meidän muihin koneisiimme tai ihan itsessään! Ihanteellinen siirtämään jopa 200 kg kuormia ajoneuvosta tai ajoneuvoon mukaanlukien; kuutiokuorma-autot ja täysikokoiset pakettivaunut ja sprintterit. Näillä sisäisillä takaluukkuhissit ovat hyvin pieniä kooltaan ja toimivat ajoneuvon sähköjärjestelmästä.

PowerMate® Moottoroidut rappukiipeilijät ja Liftgates säästävät teiltä rahaa, pelastavat selkävammoja ja säästävät arvokasta aikaa. PowerMate® Safety Moving Systems - - älykäs, kustannustehokas tapa siirtää teidän tuotteitanne turvallisesti.

Me kutsumme teitä käymään web-sivustollamme lisätiedon saamiseksi moottoroiduista rappukiipeilijöistämme. Astuessaan sisään kaikki sisältö on englanniksi. Lisäksi kaikki kirjeenvaihto englanniksi.

Klikkaa tästä päästäksesi sivuillamme

To learn more about the PowerMate® Safety Moving Systems, the worlds #1 motorized electric stairclimbing HandTrucks, please fill in this form.


请提供你的个人资料……

*   (required fields)

通过向我们提供您的信息,您授权我们定期与您联系并提供 PowerMate 产品的最新动态。您可以随时取消订阅。我们不会与他人共享您的信息。有关详情,请参阅我们的《隐私 —— 使用条款》感谢您对 PowerMate 的关注。

返回页首

分享:

访问并关注: